fbpx

Jachthaven Vinkeveen

DE JACHTHAVEN

Genieten aan het Water

Genieten aan het Water

Helemaal in het groen gelegen aan de Vinkeveense Plassen, bevinden zich de idyllische ligplaatsen van Jachthaven Vinkeveen. Een beschutte haven gelegen achter een golfbreker.

Een moderne haven waarbij genieten aan het water centraal staat, een unieke plek waar een ieder tot rust kan komen. Het bourgondische element is aanwezig. Kortom, beleef een ligplaats.

De haven biedt de faciliteiten voor de moderne watersporter. Er zijn box maten beschikbaar in diverse afmetingen met zijsteigers en aan de graszijde.
 
De jachthaven is direct gelegen aan de afslag Vinkeveen (Rijksweg A2) en naast de N201, dus zeer goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand. De jachthaven beschikt over een ruim parkeerterrein met parkeerplaatsen voor de havengasten. 

Parkeerterrein

 

De jachthaven beschikt over een royaal afgesloten parkeerterrein met parkeerplaatsen waar u gebruik van kunt maken. Als havengast heeft u 24/7 toegang tot het parkeerterrein. 

Een beleving

Een ware beleving tijdens het vaarseizoen van levensgrote kunstsculpturen paarden, mussen, pinguïns, kunstbanken tot aan kunstenaars die live schilderen aan het water.

Kortom genoeg te beleven bij Jachthaven Vinkeveen door unieke samenwerkingen met diverse partners.

   Er wordt persoonlijk contact opgenomen door team Jachthaven Vinkeveen.

  * indicates required
  Live chat
  1
  Chat met ons
  Hallo,
  Hoe kunnen we je helpen?